Faktakontroll ger dig full kontroll

Faktakontroll är ett sökverktyg med en modern layout som möjliggör att du se flera företag eller personer och kopplingar mellan dem i en och samma vy, utan att behöva klicka dig fram och tillbaka.

Kontakta oss

Kolla inkomst och anmärkningar, helt anonymt

I inkomst- och anmärkningsvisningarna kan du se personers lön, inkomst/underskott av kapital med 3 års historik sant eventuella betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden – utan att behöva göra en kreditupplysning. Visningen sker helt anonymt och ger dig dessutom en översikt över alla personerna i hushållet eller bakom ett bolag.

automatiskt och löpande kontroll

 

Med bevakningstjänsten kan du hålla dig uppdaterad om alla du gör affärer med, både personer och företag. Håll koll på dina kunder, leverantörer, konkurrenter och samarbetspartners.

Historik

För att kunna ta ett bra beslut gäller inte bara att titta på dagens uppgifter utan att även titta på historiken. Flyttar en person ofta, byter namn vartannat år, hoppar in och ut i företag med korta intervall. Eller har personen flera konkurser bakom sig eller år som nolltaxerare? Det är uppgifter som kan vara tydliga varningssignaler. I händelserna ser du snabbt om det finns tecken på att en person kan innebära ökad risk.